Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 49€

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 49€

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφή Προϊόντος

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή τους, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν. Για να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα οφείλετε να ενημερώσετε σχετικά την Εταιρεία μας με μήνυμα στο email: [email protected] ή τηλεφωνικά στο 6978247312.

Τα επιστρεφόμενα αγαθά θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς πριν την πώληση τους, στην πλήρη αρχική τους συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενά τους (εξαρτήματα, έντυπα χαρακτηριστικών, αυτοκόλλητα, δώρα κ.τ.λ.). 

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση απαίτηση για επιστροφή χρημάτων δεν μπορεί να γίνει δεκτή. Συνεπώς η Εταιρεία θα οφείλει την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος και θα την συμψηφίσει σε μελλοντική σας αγορά. 

Οφείλετε να επιστρέψετε με δικά σας έξοδα τα προϊόντα στην Εταιρείας μας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. 

Επιστροφή ελαττωματικών αγαθών

Μεριμνούμε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε και σας διαβεβαιώνουμε πως πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους και δυνατούς ελέγχους πριν από τη διάθεσή τους προς πώληση. 

Ωστόσο, στην περίπτωση εντοπισμού ελαττωματικού αγαθού, επιβεβαιώνουμε μετά από τεχνικό έλεγχο ότι το ελάττωμα δεν οφείλεται σε κακή χρήση και το αντικαθιστούμε με νέο, εφόσον είναι διαθέσιμο, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία επιστροφής.

Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό αγαθό με άλλο ίσης αξίας, να σας οφείλουμε το ποσό για μελλοντική αγορά ή να σας επιστρέψουμε την αξία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του Πελάτη προς την Εταιρεία μας. Δηλαδή με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, εφ’ όσον χρησιμοποιήθηκε για τη συναλλαγή, άλλως με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Στην περίπτωση που ο Πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα «παραλαβή από το κατάστημα», η επιστροφή των χρημάτων σε αυτόν θα γίνει από το φυσικό κατάστημα. Όλα τα μεταφορικά έξοδα που προκύπτουν από τη διαδικασία επιστροφής ελαττωματικών αγαθών καλύπτονται από εμάς. 

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας, ολικά ή μερικά, θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 6978247312. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι και το στάδιο της επεξεργασίας της παραγγελίας σας και πριν παραδοθεί στην μεταφορική εταιρεία. Εάν έχει αποσταλεί η παραγγελία στη διεύθυνση σας και δεν επιθυμείτε την παραλαβή της, οφείλετε να καταβάλετε στην Εταιρεία μας το συνολικό ποσό των εξόδων αποστολής (διαχείριση, συσκευασία, μεταφορά), προς και από τον χώρο σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.
Μετάβαση στο περιεχόμενο