Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 49€

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 49€

Κόστος Μεταφορικών

Εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου, για παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 29€, υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παράδοσης στο χώρο σας εντός 24ώρου κατόπιν συνεννόησης. 

Για παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας στην οδό Ερμού 84 Βόλος, σας κάνουμε επιπλέον έκπτωση 5%.

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή αφορά συναλλαγές άνω των 49€ σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Οι αποστολές για ποσά μικρότερα των 49€ χρεώνονται ως εξής:

  • Αν η πληρωμή έγινε με χρέωση της χρεωστική/ πιστωτικής κάρτας, ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό η αποστολή επιβαρύνεται με 4€.
  • Αν η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή η έξτρα χρέωση είναι 2 ευρώ.

Οι παρούσες χρεώσεις μεταφορικών αφορούν δέματα έως 5 κιλά. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 5 κιλά θα ενημερωθείτε κατά το στάδιο της επεξεργασίας και πριν την παράδοση στη μεταφορική εταιρεία, για επιπλέον χρέωση 1€ για κάθε παραπάνω κιλό.

  • Παρακαλείστε να μην παραλαμβάνετε δέματα που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Μπορείτε να αρνηθείτε την παραλαβή και να επικοινωνήσετε μαζί μας. 
  • Η ευθύνη για την αποδοχή δεμάτων που για τον οποιοδήποτε λόγο έχουν ταλαιπωρηθεί κατά την μεταφορά, στην εξωτερική τους συσκευασία, βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Χρόνος παράδοσης εκτός Βόλου 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.
Μετάβαση στο περιεχόμενο