Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 49€

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 49€

Τρόποι Πληρωμής

Χρήση πιστωτικής κάρτας

  1. Στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιώντας κάρτες Visa & MasterCard.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας συνδέεστε απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της WinBank δίνοντας εσείς ο ίδιος εντολή για χρέωση της κάρτας σας χωρίς να κοινοποιούνται τα στοιχεία σας στο Βιβλιοπωλείο μας.

2. Στο ασφαλές περιβάλλον της εταιρείας πληρωμών “STRIPE” .

Το e-risko.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

Oι κάρτες οι οποίες είναι αποδεκτές είναι οι Visa & Mastercard όλων των τραπεζών. Την ορθότητα και ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η χρήση από τη συνεργαζόμενη τράπεζα του πρωτοκόλλου SSL.

Τραπεζικό έμβασμα
Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον αγοραστή να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα – κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN:
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:


Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης να αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail [email protected].

Αντικαταβολή
Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier.

Μέσω Paypal στο [email protected] 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς.
Μετάβαση στο περιεχόμενο